Om Femte Maj

Kommunikation til mennesker

Bag 'Femte Maj Formidling & Research' står antropolog og seniorforsker Mette Terp Høybye og journalist og kommunikationskonsulent Martin Høybye. Derudover vil du møde tilknyttede medarbejdere, alt efter hvilken type opgave vi løser for dig.

Mette har arbejdet som forsker ved Kræftens Bekæmpelse, Syddansk Universitet og Hospitalsenhed Midt. Hun er antropolog og har skrevet en ph.d.-afhandling om patientgruppers brug af online-støttegrupper.

Mettes forskning er båret af en ambition om at tænke på tværs mellem discipliner og aktører, og hun samarbejder med forskere ved Stanford University i Californien om projekter om virtualitet, adfærd og sundhed. Mettes arbejde er internationalt anerkendt og udgivet i toneangivende tidsskrifter.

Martin er journalist og kommunikationskonsulent. Han har løst opgaver som rådgiver og skrivende og fotograferende journalist for en række organisationer og myndigheder.

Herunder Folkekirken, Undervisningsministeriet og freeelance for så forskellige medier som JyllandsPosten og FamilieJournal.

Martin har desuden erfaring som oversætter, ligesom han er ’ghost writer’ på bøger, taler og artikler. Han har arbejdet med akkrediteringsprocesser inden for sociale virksomheder og har i den forbindelse gennemgået en uddannelse til auditor (DS).

Oprindeligt er han rundet af musikbranchen og det pædagogiske område og trækker gerne på sine erfaringer herfra.

Hvem er vi?

Martin er journalist og kommunikationskonsulent med erfaring fra Folkekirken og medier så forskellige som JyllandsPosten og FamilieJournal.

Martin Høybye

Journalist

Mette har arbejdet som forsker ved Kræftens Bekæmpelse, Syddansk Universitet og Hospitalsenhed Midt

Mette Terp Høybye

Antropolog og seniorforsker