Om Femte Maj

Kommunikation til mennesker

Bag 'Femte Maj Formidling & Research' står antropolog og seniorforsker Mette Terp Høybye og journalist og forsker Martin Høybye. Derudover vil du møde tilknyttede medarbejdere, alt efter hvilken type opgave vi løser for dig.

Mette har arbejdet som forsker ved Kræftens Bekæmpelse, Syddansk Universitet og Hospitalsenhed Midt. Hun er antropolog og har skrevet en ph.d.-afhandling om patientgruppers brug af online-støttegrupper.

Mettes forskning er båret af en ambition om at tænke på tværs mellem discipliner og aktører, og hun samarbejder med forskere ved Stanford University i Californien om projekter om virtualitet, adfærd og sundhed. Mettes arbejde er internationalt anerkendt og udgivet i toneangivende tidsskrifter.

Martin er journalist og har løst opgaver som rådgiver og skrivende og fotograferende journalist for en række organisationer og myndigheder - fx Folkekirken, Undervisningsministeriet og freeelance for så forskellige medier som JyllandsPosten og FamilieJournal.

Martin har desuden erfaring som oversætter, ligesom han er ’ghost writer’ på bøger, taler og artikler, og han har arbejdet med akkreditering af sociale virksomheder.

Martin er rundet af musikbranchen samt studier i kultur- og naturarvsforvaltning på Aarhus Universitet. Han kombinerer begge i ph.d.-projektet 'Songs in the Key of Collaboration' og har lavet feltarbejde både i Sydafrika og Danmark, hvor han arbejder med nøgleord som social- og miljømæssig bæredygtighed.

Hvem er vi?

Martin er journalist og kommunikationskonsulent med erfaring fra Folkekirken og medier så forskellige som JyllandsPosten og FamilieJournal.

Martin Høybye

Journalist

Mette har arbejdet som forsker ved Kræftens Bekæmpelse, Syddansk Universitet og Hospitalsenhed Midt

Mette Terp Høybye

Antropolog og seniorforsker