nybog

Skrevet af i kategorien Nyheder.

Hvert år udgiver Landemodet i Aarhus Stift en årbog bl.a. med artikler om emner, der er oppe i tiden, samt bidrag fra stiftets 14 provstier. Martin Høybye er igen i år redaktør, og den nye årbog er netop landet hos stiftets menighedsråd. Det årlige skrift er lidt af en moppedreng, som i 2016 har ikke… Læs mere »

abbvielogo_preferred_black-01

Skrevet af i kategorien Nyheder.

Abbvie er et internationalt firma, der laver udstyr til medicinalindustrien, og Mette Terp Høybye var i sensommeren inviteret ind af firmaets danske afdeling for at give andre perspektiver på interaktionen mellem menneske og apparat. Selvom man arbejder indgående med noget, som er rettet mod patienter i dagligdagen – i dette tilfælde en pumpe til parkinsonpatienter… Læs mere »

web_forside3

Skrevet af i kategorien Nyheder.

Martin har udviklet konceptet til magasinet Røsten, som han var redaktør for i sin tid ved Folkekirkeinfo. Her ser du Røsten 13, der udkom i september 2016 og satte fokus på biskop Henrik Wigh Poulsens første år som biskop. Selve platformen til Røsten er udviklet af Martin Pedersen (www.iammartin.dk), og derudover medvirker skribent og fotograf… Læs mere »