nybog

Skrevet af i kategorien Nyheder.

Hvert år udgiver Landemodet i Aarhus Stift en årbog bl.a. med artikler om emner, der er oppe i tiden, samt bidrag fra stiftets 14 provstier. Martin Høybye er igen i år redaktør, og den nye årbog er netop landet hos stiftets menighedsråd.

Det årlige skrift er lidt af en moppedreng, som i 2016 har ikke mindre end ni eksterne skribenter foruden indlæg fra landemodet 2016 og 14 provstibidrag. Martin Høybye medvirker selv som skribent og fotograf, men derudover har opgaven bestået i at holde tråd i de mange bidrag, redigere og give feedback og ikke mindst at sørge for, at det hele blev kædet sammen i tid til, at grafikeren kunne nå at få alle rettelser på plads, så optrykket kunne lande ved læserne seneste 1. søndag i advent.

Stiftsårbogen 2016 er på 256 sider og ud over Martin Høybye sidder biskop Henrik Wigh-Poulsen, domprovst Poul Henning Bartholin i redaktionsgruppen. Desuden medvirker provst Birgith Nørlund Jensen, sognepræst Erik Kelstrup, stiftskontorchef Jette Madsen og sekretær Lene Piilgaard i redaktionudvalget, der sparrer omkring tilrettelæggelsen af udgivelsen.

Årbogen er ikke tilgængelig digitalt, men den kan bestilles hos Aarhus Stift ved henvendelse til Lene Piilgaard på lp@km.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *