web_forside3

Skrevet af i kategorien Nyheder.

Martin har udviklet konceptet til magasinet Røsten, som han var redaktør for i sin tid ved Folkekirkeinfo. Her ser du Røsten 13, der udkom i september 2016 og satte fokus på biskop Henrik Wigh Poulsens første år som biskop.

Selve platformen til Røsten er udviklet af Martin Pedersen (www.iammartin.dk), og derudover medvirker skribent og fotograf Bo Grünberger.

Med de samme samarbejdspartnere har Martin lavet siden Kirken i Østjylland, der dækker livet i folkekirken i det østjyske. Den har netop fået helt nyt udseende og funktionalitet, så klik ind og se, hvad der rører sig i kirkerne i nærheden af dig her: www.kirkenioestjylland.dk

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *